Iščete eko sklad okna?

Si želite, da bi eko sklad okna pokrival del vaše investicije? Eko sklad okna je namenjena ravno temu. Imate vprašanja glede tega? Vas zanima katera so eko sklad okna? Vprašajte nas preko spodnjega obrazca, mi pase bomo potrudili, da vam odgovorimo na vprašanja.

 

Ime in priimek

Kraj

Email

Telefon

Sporočilo

 

Eko sklad okna so lahko tako pvc okna ali katera druga. Določi jih država in na ta način spodbudi njihovo porabo, s subvencijami pa verjetno tudi poveča možnosti, da se bo več investitorjev odločilo za investicijo v pvc okna, stavbno pohištvo ali kaj drugega. Odvisno od tega kaj v določenem trenutku eko sklad okna subvencionira.

Če menite, da vam eko sklad okna lahko pristavi kakšen euro pri nakupu recimo pvc okna, je potrebno izpolniti precej papirologije. Poleg tega nam takšna subvencija, ki jo ponuja eko sklad okna vzame precej časa, da se lahko na subvencijo sploh pripravimo. Poleg tega pa to sploh ni nujno, da jo bomo prejeli. Tako vam na strani eko sklad okna ponujamo možnost, da vprašate nas, da nam posredujete kaj želite. Mi pa se bomo o tem pozanimali pri ponudnikih in vam posredovali odgovore ali vas direktno napotili k nekomu, ki določeno področje pozna.

Nasveti pred nakupom

Pvc okna

Ob nakupu novih oken, si vzemite čas in pridobite čim več ponudb. Smiselno jih je med seboj primerjati in najti primerno sorazmerje med ceno in kvaliteto. Ali izbirate PVC ali lesena okna, danes ni več tako pomembno saj so materiali obeh danes že zelo kakovostni.